Welkom

M2Advisory is een bedrijf gespecialiseerd in organisatieadvies en ICT dienstverlening. M2Advisory heeft wereldwijde ervaring in het adviseren van o.a. financiële instellingen en overheidsorganen. Wij bestaan uit twee divisies, Interim Management & Consultancy en ICT Services. Beide divisies opereren vanuit drie services.

Interim management & Consultancy

M2Advisory Interim Management & Consultancy verleent dienstverlening omtrent strategisch programma management, governance financieelmanagement, risicomanagement en business optimalisatie vraagstukken. M2Advisory Interim Management & Consultancy is werkzaam in de financiële sector (banken en verzekeraars) en overheidsinstanties.

ICT Services

M2Advisory ICT Services brengt business met ICT -oplossingen samen. M2Advisory ontwikkelt “slimme” oplossingen om de business te laten transformeren in haar processen, zodanig dat efficiënter, effectiever en competitiever gewerkt kan worden. Het werkgebied van ICT Services vindt plaats binnen verscheidene sectoren.

Over M2Advisory

Marleen Somohardjo is oprichter van M2Advisory en is 10 jaar geleden met haar eigen bedrijf begonnen. Door middel van haar ervaring en netwerk heeft zij een organisatie opgebouwd die in staat is globale, geïntegreerde en kosteneffectieve consultancy en ICT Services aan haar klanten te leveren. De kracht van M2Advisory ligt in het combineren van innovatieve ontwikkelingen op allerlei organisatie- en omgevingsvraagstukken. Wij bieden u een tailor- made aanbod van organisatorische en ICT- oplossingen aan die uw bedrijfsdoelstellingen accentueren.

Menu